Webinar

Nytt og spennende Webinar fra Compete

Nytt Merkevare webinar

Compete ønsker å invitere deg til et eksklusivt webinar om fremtidens merkevarebygging.

Merkevarebygging har med tiden blitt et utvannet og fragmentert begrep uten et tilstrekkelig, godt konvensjonelt rammeverk. Det florerer litteratur, meninger og praktisk metodikk uten dokumentert faglig forankring i hva som faktisk kjennetegner og preger merkevarer som lykkes bedre og er mer lønnsomme enn andre over tid.

Compete har forsket mye på dette sammen med London Business School og inviterer deg til en times webinar for å dele innsikten vår med deg.

Webinaret finner sted 5 juni klokken 09.00 til 10.30.

Jeg håper du har mulighet til å være med. Webinaret er gratis og uforpliktende.

Seminaret er bygget på ledende teori, cases og beste praksis innen strategi- og merkevareutvikling, generell ledelse, innovasjon og implementering.

Tid og sted

5 juni 2020, kl 09.00-10.30

Online webinar

Påmelding på Competeseminar.no

Om foredragsholderne

Compete er Norges faglig ledende rådgiver innen transformasjon, konkurransestrategi og merkevareledelse.

Henning Karlsen har hjulpet norske og internasjonale virksomheter med å utvikle og implementere sine konkurranse og merkevarestrategier gjennom 20 år. Han har på mange måter utviklet faget helhetlig merkevareledelse gjennom å tydeliggjøre sammenhengen mellom forretningsstrategi , konkurransestrategi og merkevarestrategi. Han foreleser både ved London Business School og London School of Economics.