I juni satt vi opp et seminar med fokus på omstilling og endring gjennom tydelig strategi og lederskap. Vi fikk tilbakemelding om at mange ikke kunne stille på grunn av en hektisk hverdag. Vi kjører derfor en reprise av seminaret nå i august. 

Agendaen er som sist – Finnes det likhetstrekk på tvers av kategorier og bransjer mellom virksomheter som vinner frem i markedskonkurransen og tjener mer penger på investert kapital enn sine konkurrenter? Finnes det metoder, verktøy og tankegods som beviselig skaper varige konkurransefortrinn, uavhengig av type virksomhet? Hvorfor er det noen selskaper som lykkes bedre enn andre? Finnes det en formel for godt lederskap?

Svaret på dette er JA. Bred forskning og praktiske case på tvers av land, markeder og kategorier peker tydelig ut grunnleggende likhetstrekk og forutsetninger for å lykkes med å bygge sterke markedsposisjoner og varige konkurransefortrinn

Compete Consulting Group inviterer til et forrykende og tankevekkende frokostseminar der vi vil introdusere hvordan selskaper som lykkes bedre enn andre tenker. Vi vil grave dypt i verktøykassen for utvikling av en tydelig strategi og introdusere nye begreper og tanker rundt lederskap under omstilling. Denne innsikten ønsker vi å dele med deg tirsdag 4 juni fra kl 08.45 til 11.00 hos oss i Fridtjof Nansens vei 1 på Lysaker. Her vil du få svært nyttig og praktisk innsikt i hvordan du og din virksomhet kan arbeide for å skape økt konkurransekraft og inntjening både på kort og lang sikt.

Seminaret er bygget på ledende teori, cases og beste praksis innen strategi- og merkevareutvikling, innovasjonsledelse og implementering.

Agenda

  • Frokost og mingling fra 08.30-08.45.
    • Velkommen
    • Hvordan skape en konkurransekraftig og unik strategi – utvikling av en bærende ide som navet for hele organisasjonen
    • Den nye formen for lederskap – hvordan få organisasjonen med deg på utfordrende endringer

Seminaret starter klokken 08.45 og varer til 11.00

Tid og sted

Tirsdag 28 august 2018, kl 08.30 – 11.00
Villa Lysaker, Fridtjof Nansens vei 1, LYSAKER

Påmelding : Link til påmelding  (scroll nederst på siden)

Leave a Reply